-
پنجشنبه, ۲۵ بهمن ۱۳۹۷، ۰۷:۳۵ ب.ظ
-
۵۲۱
ساکارز با فرمول شیمیایی C12H22O11 یک ترکیب آلی می باشد. این ماده به شکل پودر سفید رنگ، شیرین و بدون بو است که نقش بسیار مهمی در تغذیه انسان و تامین انرژی مورد نیاز موجودات زنده دارد. این ترکیب آلی دیساکاریدی است که از گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است و در نیشکر و چغندر قند یافت میشود. شما می توانید در خواست ثبت فروش مواد شیمیایی خود را ثبت کنید.
خصوصیات ساکارز
- ساکارز با ذوب شدن و تجزیه شدن تشکیل کارامل می دهد.
موارد مصرف ساکارز
- نقش های احساسی: شیرینی، افزایش دهنده طعم، پوشانندهٔ طعم تلخ یا شور، تعدیل کننده بافت و احساس دهانی (mouth feel )
- نقشهای ظاهری: افزایش دهنده رنگ، ظاهر سطحی، آرایش دهنده سطحی
- نقش های فیزیکی: کنترل کریستالیزاسیون ، عامل حجم دهنده، حامل مواد متشکله ریز، ویسکوزیته ، فشار اسموتیک، تعدیل نقطه انجماد، افزایش نقطهٔ ذوب، اسیدیته آب و فشار تبخیر، نگهداری رطوبت و حلالیت
- نقشهای میکروبیولوژیکی: نگهداری ( preservation )، تخمیر
- نقش های شیمیایی: درجه بالای خلوص، پیش ساز رنگ، پیش ساز طعم، آنتی اکسیدان
خصوصیات محصول | |
---|---|
فرمول شیمیایی | C₁₂H₂₂O₁₁ |
نقطه ذوب | 169 - 170 °C |
پی اچ | 7 (100 g/l, H₂O, 20 °C) |
گرید | for biochem. Reag. Ph Eur. |
شرایط نگهداری | Store at +15°C to +25°C. |