اسید لاکتیک ۹۰٪ Lactic acid 90%

  • ۵۱۶

اسید لاکتیک یک اسید آلی بی رنگ با فرمول شیمیایی CH3CH(OH)COOH است که بصورت محلول در آب و اتانول است. اسید لاکتیک یک آلفاهیدروکسی اسید کایرال است که حاصل عمل تخمیر لاکتوز است.اسید لاکتیک جز موادی است که در اثر فعالیت شدید بدنی در ماهیچه ها تولید می گردد. علاوه بر اینکه این ماده را می توان به روش شیمیایی تولید کرد، می توان آن را به روش تخمیر گلوکز نیز تولید کرد که روشی ارزان تر است.

 

فروش اسید لاکتیک


خصوصیات اسید لاکتیک ۹۰٪

  • لاکتیک اسید یک اسید آلی هیدروکسیل دار با وزن مولکولی کم است.

موارد مصرف اسید لاکتیک ۹۰٪

  • صنایع دباغی و پارچه بافی
  • بعنوان ماده نگهدارنده، طعم دهنده و تنظیم کننده    در صنایع غذایی
  • صنایع ساخت و تولید پلاستیک
  • تولید پنیر لاکتیکی
  • صنعت رنگرزی پارچه
  • صنعت غذا و دارو
  • صنعت تولید حلال ها، جوهر و لاک
خصوصیات محصول
فرمول شیمیایی CH3CH(OH)COOH
چگالی 1.21 g/cm3 (20 °C)
نقطه ذوب 18 °C
پی اچ 2.8 (10 g/l, H₂O, 20 °C)
گرید for use as excipient EMPROVE® exp Ph Eur,BP,E 270
شرایط نگهداری Store at +5°C to +30°C.
علائم هشداردهنده خوردگی

2

نظرات: (۰) اولین نظر را شما ثبت کنید
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

The MFG team

با اعضای تیم ما بیشتر آشنا شوید.

می توانید بخشی از مطلب مورد نظر را برای آشنایی خوانندگان خود در اینجا قرار بدهید. می توانید بخشی از مطلب مورد نظر را برای آشنایی خوانندگان خود در اینجا قرار بدهید. می توانید بخشی از مطلب مورد نظر را برای آشنایی خوانندگان خود در اینجا قرار بدهید. می توانید بخشی از مطلب مورد نظر را برای آشنایی خوانندگان خود در اینجا قرار بدهید. می توانید بخشی از مطلب مورد نظر را برای آشنایی خوانندگان خود در اینجا قرار بدهید.

بیشتر

من را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید