-
پنجشنبه, ۲۵ بهمن ۱۳۹۷، ۰۷:۳۳ ب.ظ
-
۵۱۶
اسید لاکتیک یک اسید آلی بی رنگ با فرمول شیمیایی CH3CH(OH)COOH است که بصورت محلول در آب و اتانول است. اسید لاکتیک یک آلفاهیدروکسی اسید کایرال است که حاصل عمل تخمیر لاکتوز است.اسید لاکتیک جز موادی است که در اثر فعالیت شدید بدنی در ماهیچه ها تولید می گردد. علاوه بر اینکه این ماده را می توان به روش شیمیایی تولید کرد، می توان آن را به روش تخمیر گلوکز نیز تولید کرد که روشی ارزان تر است.
خصوصیات اسید لاکتیک ۹۰٪
- لاکتیک اسید یک اسید آلی هیدروکسیل دار با وزن مولکولی کم است.
موارد مصرف اسید لاکتیک ۹۰٪
- صنایع دباغی و پارچه بافی
- بعنوان ماده نگهدارنده، طعم دهنده و تنظیم کننده در صنایع غذایی
- صنایع ساخت و تولید پلاستیک
- تولید پنیر لاکتیکی
- صنعت رنگرزی پارچه
- صنعت غذا و دارو
- صنعت تولید حلال ها، جوهر و لاک
خصوصیات محصول | |
---|---|
فرمول شیمیایی | CH3CH(OH)COOH |
چگالی | 1.21 g/cm3 (20 °C) |
نقطه ذوب | 18 °C |
پی اچ | 2.8 (10 g/l, H₂O, 20 °C) |
گرید | for use as excipient EMPROVE® exp Ph Eur,BP,E 270 |
شرایط نگهداری | Store at +5°C to +30°C. |
علائم هشداردهنده |